Ce sunt Păturile Ponderate?

Păturile ponderate sunt pături cu greutate. Raspunsul detaliat se regăsește mai jos.

Definiția păturilor ponderate

Cred că toată lumea iși aduce aminte de plăpumile de lâna care cântăreau foarte mult și care odată ce te inveleai cu o astfel de plapumă nu te mai miscai. Nu te foiai mai deloc și somnul era profund și foarte bun. 
De ceva timp, locul plăpumilor a fost luat de pilote ușoare care promit multă căldură și prețuri avantajoase.
Pătura ponderată este o plapumă reinventată, adusă în epoca contempoarnă folosind materiale și tehnologii noi.
Pătura ponderată nu este o cuvertură, nu trebuie cumparată pentru a fi pusă pe pat, ci pentru a o pune pe umeri, pentru a te lăsa invăluit de ea ca o imbrățișare.
Aceasta pătura este o invenție realizată din nevoia actuală de a înlătura cât mai mult stresul.
Pătura ponderată are trei straturi, straturile exterioare sunt invelișul iar in mijloc se gaseste o umplutura grea. Aici există mai multe tipuri de umpluturi. Poți alege intre granule din plastic si granule din sticla(sperăm ca sunt materiale reciclate). Cele din sticlă sunt mai grele.
Învelișurile exterioare sunt din Bumbac 100% dar exista posibilitatea achizitionării unei huse pentru o senzație moale și pentru protecție. Pătura se poate îmbrăca și cu o husă de lenjerie uzuală.

Construcție pături ponderate

Păturile ponderate sunt construite din mai multe straturi de material printre care se regasește o umplutură cu materiale ce conferă greutate acestora. De aici si denumirea de pături ponderate sau pături grele.

Copyright (c) 2018-2023 paturi-ponderate.ro | Termeni si conditii|

Ne găsești și aici