Termeni si Conditii

Termeni si conditii de utilizare a sitului paturi-ponderate.ro
ACCEPTAREA CONDITIILOR
Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare nu accesati acest site.
DESCRIEREA SERVICIILOR
paturi-ponderate.ro pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte. Parte din informatii sunt traduceri din alte limbi de catre personae neavizate, drept urmare acuratetea datelor poate fi compromisa.
NEANGAJAREA RASPUNDERII
paturi-ponderate.ro nu poate fi facut raspunzatoar in niciun fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest site web.
paturi-ponderate.ro nu garanteaza in niciun fel acuratetea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informatiilor sau al materialelor cuprinse in acest site.
paturi-ponderate.ro nu garanteaza rezultatele ce s-ar putea obtine din utilizarea informatiilor prezentate prin intermediul acestui site si nici disponibilitatea spre folosire a oricaror informatii prezente pe site.
paturi-ponderate.ro nu isi asuma nicio responsabilitate pentru continutul niciunui material (contract) prezentat pe acest site. Acestea sunt prezentate in scop informativ, fiind considerate utile.
paturi-ponderate.ro nu poate fi tras la raspundere pentru materialele (contractele) prezente pe site, acestea sunt prezntate in scop informativ, nu in scop comercial.
REGULI GENERALE
Orice utilizator care vizitează acest site o face pe propria raspundere. Materialele si informatiile continute in acest site sunt furnizate în scop de informare generala, nefiind insotite de niciun fel de garantii, explicite sau implicite.
LIMITARI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR
paturi-ponderate.ro nu isi asuma nicio responsabilitate in cazul in care serviciile sitului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.
Toate materialele apartin site-ului paturi-ponderate.ro si orice tentativa de fraudare si copiere fara drepturile de autor se vor pedepsi conform legii in vigoare.
INCHEIEREA ACORDULUI
paturi-ponderate.ro isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile si politicile in orice moment fara a anunta in prealabil, prin urmare sunteti rugat sa revedeti in mod regulat aceasta sectiune pentru a fi la curent cu modificarile aduse.